Kënd i ri humori te Gazeta Shqiptare

harry potter kisha

“Gazeta Shqiptare”, një nga më njohurat dhe me reputacion në tregun shqiptar, duket se ka hapur një kënd të ri humori. Në nr. e datës 28 shkurt 2016, në faqe të parë, dallohet titulli:

Zyrtari i Kishës Ortodokse: “Harry

Potter”, joshje e djallit për fëmijët!

Këndi i ri i humorit kamuflohet si Analizë, ndonëse humori dallon menjëherë kur lexon titullin tjetër që i referohet Miron Çakos (shef i Zyrës se Katekizmit në KOASH – Kisha Ortodokse Autoqefale Shqiptare), sipas të cilit edhe Shën Kozmai e kishte profetizuar se “TV është kuti e Satanait”.

harry potter miron cakoDuket se lexuesit janë gajasur me të madhe nga përrallat Çakos, aq sa Gazeta Shqiptare, i ka dedikuar delirit një faqe të plotë, atë me nr. 12, në fund të së cilës shtohet se hareja do të vazhdojë edhe në numrin e rradhës.

Në materialin e rradhës pritet që ky sfidant i Agron Llakës për nga humori të na dëfrejë me shpjegimin përse fëmijët po mësohen të admirojnë personazhe diabolike si Winx-at dhe Piter Pani. Mos e humbisni! Fëmijët tanë janë në rrezik!

0 comments

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

%d bloggers like this: