Koha mbaroi!

ilir beqja zeri amerikes

Ti i pyet për Hënën, ata të flasin për Diellin. Politikanët shqiptarë janë bërë mjeshtra të kësaj taktike, sa herë që nuk u intereson argumenti apo kur pyetja i vë në vështirësi. Në fillim ishin të paktë ata që e aplikonin këtë strategji, por turpi u doli shpejt të gjithëve. Tashmë ndodh rëndomtë që i intervistuari të injorojë pa u skuqur pyetjen duke bërë sikur nuk të ka dëgjuar fare. Për këtë sigurisht kemi faj edhe ne gazetarët që e kemi toleruar.

Ndaj kjo eksperienca me ministrin e Shëndetësisë, Ilir Beqja, te Zëri i Amerikës është domethënëse: i pyetur në lidhje me akuzat për konçensionet, ministri vazhdoi për hesap të vet derisa moderatorja Laura Konda e ndërpreu duke nënvizuar se nuk i ishte përgjigjur pyetjes dhe se koha e tij mbaroi.

Sikur ta aplikonim më shpesh, ndoshta do të na respektonin më shumë herë tjetër.

***

Zëri i Amerikës: Zoti Beqaj, nuk iu përgjigjët pyetjes …

Ilir Beqaj: Aty po vij, po vij tek përgjigjia …

Zëri i Amerikës: Erdhi minuti i fundit i emisionit … Dhe mua më duhet ta mbyll këtu emisionin…

Ilir Beqaj: Po ta mbaroj përgjigjen?

Zëri i Amerikës: Gjithë të mirat, mbaroi koha.

0 comments

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

%d bloggers like this: