arben ahmetaj

24 Feb 2017 | Kur Beni i Financave tall buxhetin me qytetarët | 650×513

Ministri i Shendetesise Ilir Beqaj dhe Ministri i Financave, Arben Ahmetaj, gjate nje seance parlamentare

%d bloggers like this: