Me kursimet e mamit dhe gruas

Nuk ka nevojë të lexosh libra të tillë pasi tashmë opinioni publik ka disa raste që shpjegojnë se si, me kursime, mund të bësh pasuri të madhe. I pari ishte kryebashkiaku i Tiranës, ateherë ministër, Erion Veliaj, që dasmën aspak të vogël në Kalanë e Gjirokastrës (shoqëruar nga një tjetër në periferitë e Tiranës) e justifikoi me paratë e kursyera nga e ëma e tij.

Me kursime, miq, mund të bëhesh edhe aksioner i një banke. Sidomos nëse ke fatin të kesh një grua ekonomiqare që të ndajë veç mbi 1 miliardë lekë, siç i ka buzëqeshur deputetit Alfred Peza, deri pak vite më parë gazetar në profesion.

Për të vërtetuar se pasuri të tilla nuk mund të bëhen vetëm me rrogën e gazetarit, sado të lartë ta kesh atë e sado i vjetër të jesh në profesion, disa kolegë të njohur të Pezës, firma të vjetra të gazetarisë shqiptare, u detyruan të pranojnë se nuk kanë pasur kaq shumë fat me gratë.

0 comments

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

%d bloggers like this: