Prapashtesa shqiptare

domain.alIndritMaraku.com nuk ekziston më. Tani ka një prapashtesë shqiptare, .al.

 

Kjo, jo se jam goditur nga ndonjë atak nacionalizmi kohët e fundit por blogu i mëparshëm me gjithë përmbajtjen që kishte u zhduk. Aruba, ku hostohej blogu, ndryshe nga ç’e kishte zakon që të njoftonte një muaj para skandencës së hostimit, e në vazhdim, këtë vit e dërgoi paralajmërimin mbi një javë pasi afati maksimal kishte kaluar.

 

Kështu që gjithçka nis nga fillimi dhe kjo më shtyu që të ndryshoja edhe domain-in në IndritMaraku.al. Për më tepër, me ndihmën e Mandit, i gjithë blogu i ri jeton në hapësirat virtuale shqiptare të Host.al .al domain registrar.

 

Me pak fjalë, çdo gjë është e re dhe dalëngadalë, me hapësirat kohore që (nuk) më lejon puna do mundohem të plotësoj e sistemoj këto faqe. I vetmi që nuk ndryshon nga blogu i mëparshëm jam unë. Por për të modifikuar këtë pjesën kam përshtypjen do të bënte më shumë punë ndonjë psikanalist i mirë se sa ndonjë plugin! 😛

http://atl-service.kiev.ua/
rondell.kiev.ua/
0 comments

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

%d bloggers like this: