Rritja e Tiranës

Shpesh tregojmë me fjalë sa ka ndryshuar Tirana por ky imazh më goditi për thjeshtësinë dhe mënyrën direkte me të cilin transmetonte pikërisht këtë ndjesi. është postuar në Twitter nga Blerta Dino, Urban Planner dhe studiuese në Barlett School of Architecture, në Londër. Tregon rritjen e Tiranës ndër vite, duke filluar nga viti 1921 për të kaluar në 1937, më pas 1989 e deri në 2016.

Nuk e kam fare idenë çfarë do të thonë siglat NACH rN dhe NAIN rN që analizohen këtu :), por kur krahason Tiranën e 1921 me atë të sotmen, analiza është: WOW!

0 comments

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

%d bloggers like this: