Social media dhe politika në Europë

Debating Europe ka disa të dhëna interesante mbi përdorimin e social media-s nga politika në Europë, të përmbledhura në pamjen më poshtë. Për kë është i interesuar, ekspertët japin edhe disa këshilla. Shkurtimisht:

  • Më shumë se sa kanali i përdorur për të komunikuar, rëndësi ka përmbajtja
  • Komunikimi online dhe në social media është dypalësh, pra dialog.

SM-Eupolitics

0 comments

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

%d bloggers like this: