#IceBucketChallenge, kërkimi shkencor i mbytur në një kovë me akull

Cfarë është ALS dhe çfarë do të thotë të jetosh me një njeri që vuan nga Skleroza Amiotrofike Laterale e ka shpjeguar fare qartë Anila Prifti – mikeshë dhe kolege – në blogun e saj.  Këto ditë është folur shumë për ALS (shpesh duke e përmendur si gërma pa e pasur haberin fare se çfarë… Continue reading #IceBucketChallenge, kërkimi shkencor i mbytur në një kovë me akull