Pa gëzim

“We need a digital world that is built to take care of us instead of profit from us.” – The Dacade the Internet Lost Its Joy Share this:TwitterFacebookTumblrWhatsAppMoreLinkedInRedditPrintEmailPinterestPocketLike this:Like Loading...

Dikush duhet të paguajë edhe në Internet 3

Dikush duhet të paguajë edhe në Internet
Më bëjnë me dije se nëse viziton faqen e Guardian duke përdor AdBlock, të shfaqet mesazhi i fotos këtu sipër. Me siguri një mënyrë e sjellshme për t’i kujtuar një vizitori jo korrekt se përmbajtja që po konsumon *falas* ka një kosto, dikush e ka prodhuar dhe meriton të marrë në këmbim atë që i ...
%d bloggers like this: