Kur Beni i Financave tall buxhetin me qytetarët

Ministri i Shendetesise Ilir Beqaj dhe Ministri i Financave, Arben Ahmetaj, gjate nje seance parlamentare

https://www.youtube.com/watch?v=3wI85uKSpNo Kur dëgjon Arben Ahmetajn të deklarojë pa pikë turpi se “konçesionet në shëndetësi nuk i paguajnë qytetarët por buxheti i shtetit”, pyetja e parë që të vjen në mendje është: si ka mundësi të jetë kaq injorant ministri i Financave? Nuk ka njeri me dy pare mend në kokë që të mos e dijë… Continue reading Kur Beni i Financave tall buxhetin me qytetarët

Wikipedia kujdeset për besueshmërinë më shumë se media shqiptare

Gjatë studimeve të mia në Itali kishte një mënyrë të sigurt e të shpejtë për të ngelur në provim: të citoje Wikipedian si burim në esenë që duhej të dorëzoje. Eciklopedia më e madhe online mund të modifikohet nga shumëkush, gjë që nuk e kualifikon si një burim të saktë e të besueshëm shkencor. Por… Continue reading Wikipedia kujdeset për besueshmërinë më shumë se media shqiptare