Aktivizim armatimi

“Pas demonstrimit te sotem te forces ushtarake nga Serbia nen veshtrimin kujdestar te Putinit, Shqiperise i lind e drejta sovrane te kerkoje urgjentisht (ashtu si Ukraina) aktivizimin e nje programi armatimi permes ndihmes aleate, e cila ne kete rast eshte nje detyrim.

Nuk pijne me uje dokrrat se na mbron NATO dhe s’kemi c’e duam ushtrine. Nje vend pa ushtri serioze eshte nje vend pa peshe diplomatike.”

– Sokol Shameti