Për postierin e Kinostudios

oranews

I dashur postier i zonës së Kinostudios, hyrja në televizionet Klan (+ ABCnews) dhe OraNews ka ndryshuar. Do t’i keshë vënë re punimet që po bëhen në segmentin e rrugës nga Porcelani te Kinostudio. Hyrja e re është në krah të majtë (nëse po ngjitesh për lart) të rrethrrotullimit që po krijohet në këtë segment.

Sigurisht që ke dhe nja dy tabela që senjalizojnë nga duhet të kthehesh, por nëse nuk i ke vënë re, kjo është pamja që do të dallosh që nga rruga. Hyrja për në Klan+ABCnews nuk duket që poshtë, por pasi i je afruar koqeve të hurdhës që shikon në foto, kthehu djathtas.

Ps. Punë të mbarë!