Situata e demokratëve, mundësia për bashkëpunim për zgjedhjet vendore mes dy grupeve

Situata në Partine Demokratike pasi Gjykata e Apelit vendosi të kthejë për rishqyrtim në shkallë të parë çështjen e drejtimit dhe përfaqësimit të forcës më të madhe opozitare në vend. Disa mendime të ndara në studion e Ditarit në A2CNN.