Pse Adi Krasta nuk i pëlqen komentuesit online dhe do t’i edukojë

Adi Krasta e nisi sezonin e ri të emisionit të tij “A” (6 tetor), në AgonChannel me një monolog. Të ftuarit janë gati të vijnë, siguroi, por “dua të flas me ju”. Shikimi ishte drejt e nga kamera; e kishte me telespektatorin. Në mbi 20 minuta, Krasta prek shumë tema, por 4 minutat e para… Continue reading Pse Adi Krasta nuk i pëlqen komentuesit online dhe do t’i edukojë