A do të kafshojë Tigri?

Arben Ahmetaj ka qenë me siguri një prej superministrave të Edi Ramës, një titull me të cilin pak të tjerë janë veshur, si Saimir Tahiri dhe Damian Gjiknuri. “Tigri” ishte pseudonimi me të cilin e thërrisnin, ndonëse për arsye të tjera nga politika.Në kabinetet qeveritare të Ramës është bërë pjesë që në 2013, me një… Continue reading A do të kafshojë Tigri?

Kur Beni i Financave tall buxhetin me qytetarët

Ministri i Shendetesise Ilir Beqaj dhe Ministri i Financave, Arben Ahmetaj, gjate nje seance parlamentare

https://www.youtube.com/watch?v=3wI85uKSpNo Kur dëgjon Arben Ahmetajn të deklarojë pa pikë turpi se “konçesionet në shëndetësi nuk i paguajnë qytetarët por buxheti i shtetit”, pyetja e parë që të vjen në mendje është: si ka mundësi të jetë kaq injorant ministri i Financave? Nuk ka njeri me dy pare mend në kokë që të mos e dijë… Continue reading Kur Beni i Financave tall buxhetin me qytetarët