Amnistia e munguar, miqësia e konfirmuar dhe zonat e (pa) mbrojtura

Miqësinë me Italinë e konfirmuam, edhe me vota opozitare, duke miratuar marrëveshjen që lejon fqinjin përballë Adriatikut, të menaxhojë në territorin shqiptar flukset migratore që nga Afrika synojnë brigjet e tij. Europës i bëmë edhe moral se si duhet të sillet në tilla raste, por nuk e dëgjuam për zonat e mbrojtura të territorit, duke… Continue reading Amnistia e munguar, miqësia e konfirmuar dhe zonat e (pa) mbrojtura