A do të kafshojë Tigri?

Arben Ahmetaj ka qenë me siguri një prej superministrave të Edi Ramës, një titull me të cilin pak të tjerë janë veshur, si Saimir Tahiri dhe Damian Gjiknuri. “Tigri” ishte pseudonimi me të cilin e thërrisnin, ndonëse për arsye të tjera nga politika.Në kabinetet qeveritare të Ramës është bërë pjesë që në 2013, me një… Continue reading A do të kafshojë Tigri?