Amnistia e munguar, miqësia e konfirmuar dhe zonat e (pa) mbrojtura

Miqësinë me Italinë e konfirmuam, edhe me vota opozitare, duke miratuar marrëveshjen që lejon fqinjin përballë Adriatikut, të menaxhojë në territorin shqiptar flukset migratore që nga Afrika synojnë brigjet e tij. Europës i bëmë edhe moral se si duhet të sillet në tilla raste, por nuk e dëgjuam për zonat e mbrojtura të territorit, duke… Continue reading Amnistia e munguar, miqësia e konfirmuar dhe zonat e (pa) mbrojtura

Rama mes Greqisë dhe Italisë, opozita nuk gjen paqe

Java e progres-raportit nuk solli asnjë të re sa i përket hapjes së kapitujve të parë, në negociatat mes Shqipërisë dhe Bashkimit Europian. Eurokomisioneri për Zgjerimin, nuk shkoi dot më larg se shprehja e një shprese për ta nisur këtë proces brenda dhjetorit të këtij viti. Shpjegimi erdhi nga mediat greke, që njoftuan se Athina… Continue reading Rama mes Greqisë dhe Italisë, opozita nuk gjen paqe

Aquarius

Siç po u thoja disa miqve italiane pak dite me pare, nuk e kam me ata ne pushtet pertej Adriatikut, e kam me ata qe i zgjodhen.