#NoAngel, kritika mbi NYT pas përshkrimit për adoleshentin e vrarë nga policia

Ditën kur Michael Brown varrosej, New York Times, gazeta më e madhe në SHBA, publikoi një profil ku adoleshenti nga Ferguson, Missouri që – ndonëse i paarmatosur – u qëllua për vdekje, me 6 plumba nga një oficer policie, përshkruhet si “jo një ëngjëll”. Probleme me drogën dhe alkolin, grindje me fqinjët dhe tekste vulgare… Continue reading #NoAngel, kritika mbi NYT pas përshkrimit për adoleshentin e vrarë nga policia