Pse nuk do të ketë kryengritje kundër Fullanit

Një pjesë e shtypit të shkruar publikoi disa foto të jetës luksoze të guvernatorit Fullani dhe fëmijëve të tij (koleksion orash të shtrenjta, larje me shampanjë e djersë të fshira më kartmonedha 500 euroshe), dhe Mero Baze bëri thirrje për protesta popullore për shkarkimin e numrit një të Bankës së Shqipërisë, si fajtor për grabitjen… Continue reading Pse nuk do të ketë kryengritje kundër Fullanit

Pse politika hesht mbi grabitjen në Bankën e Shqipërisë?

Janë të shumë ata që janë habitur përse politika shqiptare, që na ka mësuar të grindet edhe për fare pak gjë, po hesht në lidhje me grabitjen e 7 miliardë lekëve nga Banka e Shqipërisë. Pse politikanët nuk ndjehen, ose “kanë kafshuar gjuhën”, siç thotë ai vetë, e tregon hapur gazetari Artan Hoxha, i ftuar… Continue reading Pse politika hesht mbi grabitjen në Bankën e Shqipërisë?