Pese “semundjet” qe prekin me shpesh gazetaret ne Shqiperi

Kolegu Armand Bajrami na ka futur ne skaner dhe produkti ne vijim eshte rezultat i diagnozes se tij. Po e percjell te plote, me shpresen qe te jem imun! 🙂   1. Iafutkotia Gazetari ka gjithmone nje argument qe kolegu i tij ia ka futur kot. Semundje e lehte qe prek zakonisht te rinjte ne… Continue reading Pese “semundjet” qe prekin me shpesh gazetaret ne Shqiperi

Oops! Publikut nuk i pëlqejnë kronikat me pagesë

“Po kujt i bëhet vonë!”, mund të kishte qenë nëntitulli i këtij posti. Artikujt dhe kronikat me pagesë, që kamuflohen në mes të produktit editorial, janë shumë në modë kohët e fundit. Por (çudia e çudive!) publiku na e kuptonka dhe nuk i pëlqenka hiç kur tallesh me të. Na e ka zbuluar “risinë” një… Continue reading Oops! Publikut nuk i pëlqejnë kronikat me pagesë