Oops! Publikut nuk i pëlqejnë kronikat me pagesë

“Po kujt i bëhet vonë!”, mund të kishte qenë nëntitulli i këtij posti. Artikujt dhe kronikat me pagesë, që kamuflohen në mes të produktit editorial, janë shumë në modë kohët e fundit. Por (çudia e çudive!) publiku na e kuptonka dhe nuk i pëlqenka hiç kur tallesh me të. Na e ka zbuluar “risinë” një… Continue reading Oops! Publikut nuk i pëlqejnë kronikat me pagesë