Procesi i Berlinit në Tiranë, shumë show por pak thelb

Samiti që mblodhi në Tiranë liderët e vendeve anëtare dhe institucioneve të Bashkimit Europian, në kuadër të Procesit të Berlinit, mund të konsiderohet një sukses sa i përket organizimit dhe elementeve të spektaklit që e mbushën atë përgjatë një dite të ngarkuar, por u karakterizua nga mungesa e thelbit në vetvete. Në fund të ditës… Continue reading Procesi i Berlinit në Tiranë, shumë show por pak thelb