Pese “semundjet” qe prekin me shpesh gazetaret ne Shqiperi

Kolegu Armand Bajrami na ka futur ne skaner dhe produkti ne vijim eshte rezultat i diagnozes se tij. Po e percjell te plote, me shpresen qe te jem imun! 🙂   1. Iafutkotia Gazetari ka gjithmone nje argument qe kolegu i tij ia ka futur kot. Semundje e lehte qe prek zakonisht te rinjte ne… Continue reading Pese “semundjet” qe prekin me shpesh gazetaret ne Shqiperi