Adriatik Lapaj dhe sfida për të bërë Shqipërinë

“Shqipëria Bëhet” quhet lëvizja politike e Adriatik Lapaj, zyrtarizuar pak ditë më parë në Tiranë. Një dëshirë e mirë e shprehur me një emër të gjetur të formacionit, por për momentin vetëm kaq. Si bëhet Shqipëria dhe kush e bën atë, mbeten dilemë thelbësore. Sipas Lapajt, “Shqipëria bëhet nëse duan shqiptarët”. Një hezitim që duket… Continue reading Adriatik Lapaj dhe sfida për të bërë Shqipërinë