2019, viti sipas Google

Google ka publikuar videon e saj përmbledhëse për vitin 2019, bazuar në trendin e kërkimeve të përdoruesve. Kryefjala këtë vit duket se ka qenë heronjtë, veçanërisht ata të përdishmërisë.

Kur Beni i Financave tall buxhetin me qytetarët

Ministri i Shendetesise Ilir Beqaj dhe Ministri i Financave, Arben Ahmetaj, gjate nje seance parlamentare

https://www.youtube.com/watch?v=3wI85uKSpNo Kur dëgjon Arben Ahmetajn të deklarojë pa pikë turpi se “konçesionet në shëndetësi nuk i paguajnë qytetarët por buxheti i shtetit”, pyetja e parë që të vjen në mendje është: si ka mundësi të jetë kaq injorant ministri i Financave? Nuk ka njeri me dy pare mend në kokë që të mos e dijë… Continue reading Kur Beni i Financave tall buxhetin me qytetarët