Ujku uron delen

bajram“Besimtari konsiderohet si nje dele e Perendise. 
Kurse politikani si ujku i shoqerise. 
Sot ne festen e Kurbanit ujku i shkon per urim deles. 
Dhe Zoti qesh.” 

Eva Idrizllari, ne FB

%d bloggers like this: